Yhteystiedot

Tulevaisuus haastaa oppimisen 2018 -tapahtuma järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun kampuksilla.

Torstai 8.3.2018 JAMK Pääkampus

Torstaina 8.3. tapahtumapaikkana on JAMKin Pääkampus, joka sijaitsee osoitteessa Rajakatu 35. Seminaariesitysten tilat ovat F-siivessä, joten suosittelemme saapumista F-ovesta, jonka läheisyydessä on tapahtuman ilmoittautuminen ja infopiste. Pysäköinti on poikkeuksellisesti sallittu ilman pysäköintilupaa vieraspaikoilla ja niillä henkilökuntapaikoilla, joissa ei ole lämpötolppaa, ks. pysäköintikartta.

Perjantai 9.3.2018 JAMK Dynamo

Perjantaina 9.3. tapahtumapaikkana on JAMKin Dynamo, joka sijaitsee Lutakossa, osoitteessa Piippukatu 2. Ilmoittautuminen ja infopiste on Dynamon aulassa. Pysäköintipaikkoja on rajatusti JAMKin vieraspysäköintipaikoilla sekä kiekkopaikolla kadunvarressa. Maksullinen pysäköintitalo sijaitsee kävelymatkan päässä. Vieraspysäköintiluvan saat ilmoittautumispisteestä.

Saapumisohje

Rajakadulle kulkee Jyväskylän keskustasta busseja, joiden lähtöpaikan ja aikataulut voi tarkastaa Jyväskylän liikenteen reittioppaasta. Taksitolppa löytyy Matkakeskukselta junien lähtölaiturin vierestä tai taksin voi tilata numerosta 0100 6900. Matkakeskukselta pääset kätevästi Lutakon kampukselle radan yli menevää kevyen liikenteen siltaa pitkin.

Alla olevasta kartasta näet Matkakeskuksen, Jyväskylän Ammattikorkeakoulun pääkampuksen ja Lutakon kampuksen sijainnit.

jyvaskylä_map


Ota yhteyttä:

Ennen tapahtumaa yhteydenotot sähköpostitse: hyvituki@jamk.fi.
Tapahtuman aikana puhelimitse: 040 1496077.

 

Advertisements